Categories
Tiimit Joensuu

Tiimi: Pitkospuu Productions

Morjesta!

Haluamme kertoa hieman kesän ja alkusyksyn kuulumisia näin blogitekstin muodossa. Kesän aikana olemme pääpiirteissään keskittyneet kahteen asiaan, joista ensimmäisenä mainittakoon sosiaalisen median koulutusmateriaalien suunnittelu ja tuottaminen. Aikomuksenamme on aloittaa yrityksille suuntautuvat sosiaalisen median koulutukset kevään 2019 aikana. Lukuisat tietokoneiden näyttöjä tuijotetut tunnit alkavat kantaa hedelmää ja koulutusmateriaalit ovat pääpiirteissään valmiina ensimmäisiin demo-koulutuksiin. Kyseiset materiaalit olisi myös tarkoitus tehdä ladattaviksi versioiksi joissa pientä maksua vastaan yrittäjä voi ladata koulutusmateriaalit netistä omaa itsenäistä opiskelua varten. Tälläistä some-tietopankkia voisi sitten kehittää eteenpäin suuremmaksi kokonaisuudeksi, joissa eri alustojen ja aihealueiden ympärille rakennetaan ladattavat koulutukset ja halutessaan suora yhteydenpito meihin kouluttajina.

Toinen merkittävä asia kesän tiimellyksessä onkin sitten oma markkinointimme. Nettisivut ovat nähneet päivänvalon ja oma markkinointi sosiaalisessa mediassa on aloitettu suunnitelman mukaisesti. Käy ihmeessä kurkkaamassa www.pitkospuu.fi ja laita vaikka viestillä miltä näyttää! Yrityksemme brändi on pyritty rakentamaan rennoksi, mutta ammattimaiseksi ja omasta mielestämme olemme siinä ihan mukavasti onnistuneet! Lisää meidän kuulumisia ja some-faktaa löydät muuten myös meidän nettisivujen blogiosiosta ja ohjaankin sinut nyt sinne, koska alkaa olla jo kiire seuraavalle asiakastapaamiselle! Palataan taas!

Marko & Matti


Pitkospuu Productions

Pitkospuu Productions on saanut alkunsa reissatessamme ympäri pohjoismaita valo- ja videokuvaus harrastuksen myötä. Huomasimme, että pohjoiskarjalaisten, lähinnä matkailuyritysten markkinoinnin taso ei kohtaa Etelä- ja Pohjois-Suomen vastaavien yritysten tasoa. Meidän tavoitteena on nostaa paikallisten yritysten markkinoinnin tasoa ja myös tietämystä sosiaalisen median mahdollisuuksista. Haluamme että myös pienemmillä yrityksillä on halutessaan mahdollisuus kilpailla tässä alati muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. Tuotamme siis mm. valo- ja videokuvausta sekä sosiaalisen median koulutuksia ja kuratointia yritysten tarpeisiin sellaisella rennolla, helposti lähestyttävällä mentaliteetilla. Tavoitteenamme on nostaa yhdessä koko maakunnan elinvoimaa!

https://www.pitkospuu.fi

Tiimi:

Matti Ruuska
Marko Leminen