Categories
Erikoishaut

Erikoishaku: Ideoi Joensuun kaupungille lisää vetovoimaa – hae 3.12.2018 mennessä

Miten lisäisit Joensuun kaupungin vetovoimaa? Kaupunki etsii nyt tiimejä kehittämään uudenlaisia tuote- tai palveluideoita sekä valmistuvien opiskelijoiden että talvimatkailijoiden houkuttelemiseksi. Erikoishaussa valitaan enintään neljä tiimiä, joilta kaupunki ostaa tuote- tai palveluidean pilottitoteutuksen. Valinta tehdään joulukuussa ja aikaa pilottitoteutusten toimittamiseen on 30.3.2019 saakka. Rahoitusta on jaossa yhteensä 10000 euroa.

Tarjolla kaksi eri teemaa – valitse omasi

1) Vetovoimaa

Kaupunki hakee uudenlaisia tuote- tai palveluideoita, joilla houkutellaan lahjakkaita opiskelijoita jäämään Joensuuhun opintojen jälkeen. Erityisenä kohderyhmänä ovat ulkomaalaiset vaihto- tai tutkinto-opiskelijat.

2) Joensuu talvella

Kaupunki hakee uudenlaisia matkailullisia tuote- tai palveluideoita, jotka elävöittävät Joensuun keskustan aluetta (ruutukaava, joki) talvikuukausina.

Kuka voi osallistua?

Erikoishakuun voivat osallistua tiimit, joissa on vähintään kaksi jäsentä. Vähintään yhden jäsenen on oltava Karelia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston, Riverian tai Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan edustaja.

Hae näin:

Erikoishaussa on omat päivämäärät, mutta muutoin haku järjestetään samoilla perussäännöillä kuin normaali Draft-hakukierros. Hakuohjeet:

  1. Osallistu halutessasi infotilaisuuteen maanantaina 19.11.2018 klo 16–17 Joensuun Tiedepuistolla (rakennus 1, 2. kerros, luokka B250). Tilaisuudesta saat neuvoja mm. ideointiin, hakuun, tuomaristolle esittäytymiseen ja idean toteuttamiseen.
  2. Täytä ilmoittautumislomake viimeistään maanantaina 3.12.2018.
  3. Osa ilmoittautuneista kutsutaan valitsijaraadin eteen torstaina 13.12.2018 Joensuun Tiedepuistolle (rakennus 3A, 2.kerros, auditorio 3B205)
  4. Valmistaudu ideasi esittelyyn raadille ohjeiden mukaan.
  5. Raati valitsee enintään neljä tiimiä, joiden kanssa kaupunki laatii sopimuksen palvelun tai tuotteen toimittamisesta.

Lisätiedot: draft@karelia.fi