Categories
Tiimit Joensuu

Tiimi: Celo NY

Oletko miettinyt mitä ruumiillesi käy, kun se on aika hävittää? Valittavana sinulla on hautaus, tuhkaus tai ruumiin lahjoitus yliopiston käyttöön, jolloin se myös tuhkataan. Tiesitkö, että hautaus ei ole enää perinteinen hautaustapa vaan nykyään yli puolet suomalaisista tuhkataan? Viime vuonna kuolema muistutti olemassaolostaan ja aloin suunnitella erilaisia uurnia. Huomasin uurnamallistoja tutkiessani, etten itse valitsisi niistä läheiselleni mielelläni mitään. Olen aikaisemmin ollut kiinnostunut hautausalasta, joten tuntui luontevalta ajatukselta lähestyä sitä tästä kulmasta. Kerroin ajatuksistani yrittäjyyden opettajalleni, joka ohjasi minut mukaan tiimipalavereihin, joissa pääsi suunnittelemaan omaa liikeideaa eteenpäin. Kesäloman aikana suunnittelin eri malleja ja nyt syksyllä aloin toteuttamaan ideoita käytännössä. Tuotekehityksen edetessä Juuso kiinnostui työstäni ja auttoi ongelmien ratkomisessa. Hyvin nopeasti Juusosta tuli kumppani yritykseen. Me kummatkin opiskellaan toista vuotta puusepiksi ja meillä kummallakin laajasti erilaisia taitoja ja ominaisuuksia mikä tekee meidän yhteistyöstä toimivaa. Meidän yrityksemme haluaa luoda moderneja ja ympäristölle ystävällisiä uurnia, jotka ovat yksilöitävissä asiakkaan niin toivoessa. Me käytämme ensisijaisesti kotimaisia raaka-aineita, jotka on tuotettu mahdollisimman lähellä ja vastuullisesti.

Jessica

Tiimi: Celo NY

Kokoonpanomme on kahden puuseppäopiskelijan yritys. Olemme suunnitelleet ympäristöystävällisen malliston ihmisten ja lemmikkien uurnille. https://celony.kotisivukone.com/

Tiimi:
Jessica Honkanen
Juuso Kaikkonen