Categories
Tiimit Joensuu

Tiimi: Holocopter

Ideamme on teknologioiden hyödyntäminen markkinoinnissa ja taoahtumatuotannossa. Hyvä esimerkki on 3d hologrammi näyttö, jota me olemme hankkineet ensiksi.

Draftin kautta tutustuimme hienoihin ihmisiin, joiden kanssa voimme tehdä yhteistyötä. Draftin avulla myös pystyimme testaamaan ideamme kannattavuutta. Tulokset ovat lupaavia.

Draftille tehdyn tarjouksen mukaan meidän pitää mainostaa Start Me Up -liikeideakilpailua ja Draft-ohjelmaa hologramminäyttöä käyttäen. Start Me Upin mainostaminen tapahtui Karelian ja UEF:n kampuksilla sekä Tiedepuistolla. Neuvottelut laitteen sijoittamisesta oli hyvä kokemus. Me saimme hyödyllisiä kontakteja ja tiedämme nyt kenelle laitteita voi myydä. Sovittiin Draftin kanssa että laskuttaminen tapahtuu kahdessa erässä. Näin rahan saaminen tapahtuu paljon nopeampi. Start Me Upin mainostamisen aikana olemme kysyneet ihmisiltä, mitä mieltä he ovat hologramminäytöstä. Kävi ilmi, että ihmiset tykkäävät siitä. Laite kiinnittää huomiota ja houkuttaa ihmisiä. Ymmärsimme myös Olemme myös kuvanneet promovideon.