Categories
Tiimit Joensuu

Tiimi: Raffihaasteet

Koko aikaisemman elämämme olimme melko keskinkertaisia vätyksiä, emmekä uskoneet unelmiimme.

Syksyllä 2018 aloitimme omien mentaalisten rajoitteidemme etsimisen raskaan fyysisen haastamisen kautta. Tuolloin sisällämme syttyi liekki, joka saa meidät haastamaan itseämme päivittäin, puskemaan itsemme rajoille ja kohti unelmia. Viime syksystä alkaen olemme tehneet haasteita, kuten 4h-spinning haaste, kymmenien kilometrien sotilasmarssit lisäpainojen kanssa, 12h opiskeluhaaste ja 8h juoksuhaaste, jossa juoksimme noin 53km –30 asteen pakkasessa.

Miten saisimme liekin syttymään kaikilla muillakin?

Fyysiset haasteet ovat antaneet mentaalista kovuutta, joka heijastuu positiivisesti kaikkeen tekemiseen. Itsensä haastamisen ei kuulu rajoittua pelkästään fyysisyyteen, itseään tulee haastaa aivan kaikilla osa-alueilla. Mielellinen haastaminen on avain itsensä kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Tarjoamme 1h esiintymiskokonaisuutta, jossa kerromme oman tarinamme, haastamme kuulijat kohtaamaan itsensä osallistavilla harjoitteilla, annamme käytännön työkaluja itsensä kehittämiseen ja unelmien tavoitteluun. Tämän tavoitteena on, että kuulija aloittaa matkansa kohti unelmiaan ja saa käytännön työkaluja itsensä kehittämiseen. Haluamme, että juuri sinä, teet juuri sitä mitä haluat ja toteutat unelmasi!

RaffiMissio: poistaa maailmasta epäonnistumisen pelko ja saada ihmiset jahtaamaan unelmiaan.

RaffiVisio: 10v päästä ympäri maailmaa ihmiset haastavat itseään enemmän ja tavoittelevat omia unelmiaan rohkeammin.

Tee unelmastasi välitavoite.

Tiimi:

Esko “Eke” Tiainen

Tuukka “Tuke” Pennanen

Toimimme Osuuskunta Tekimön kautta