Team Larate

Larate–tiimi sai alkunsa sen jäsenten halusta vaikuttaa laillistettujen ravitsemusterapeuttien palvelujen saatavuuteen sekä alan työllistymismahdollisuuksiin. Tällä hetkellä Suomessa on useita kymmeniä kuntia, joissa ravitsemusterapeutin vastaanotolle on mahdotonta päästä, mutta toisaalta samaan aikaan on satoja laillistettuja ravitsemusterapeutteja vailla virkaa terveydenhuollosta.

Halusimme kehittää laillistettujen ravitsemusterapeuttien hakupalvelun, jossa apua tarvitseva pääsee ammattilaisen ravitsemushoitoon yhdellä klikkauksella asuinpaikasta riippumatta. Samalla tarjoamme tuleville kollegoillemme alustan, jonka kautta palvelujen tarjoaminen on helpompaa ilman oman yrityksen perustamiseen liittyviä kiemuroita. Draft-ohjelman rahoitus mahdollistaa yrityksen perustamisen, nettisivuston avaamisen ja markkinoinnin aloittamisen, eli koko toiminnassa alkuun pääsemisen.

Tiimi: ravitsemustieteen opiskelijat, tulevat laillistetut ravitsemusterapeutit Reetta Eerikäinen, Eevi Peltola ja Jasmin Qvick