Categories
Tiimit Joensuu

Syksyn 2019 uudet Draft-tiimit valittu Joensuussa

Syksyn 2019 uudet Draft-tiimit valittu

Draft-ohjelmaan valittiin syksyn 2019 haussa viisi uutta tiimiä, jotka pääsevät testaamaan ja kehittämään omia ideoitaan mikrorahoituksen tuella. Draft-ohjelmassa jo mukana olevista tiimeistä kaksi sai jatkorahoitusta idealleen. Onnea tiimeille!

Ensimmäistä kertaa Draft-ohjelmaan päässeet tiimit:

  • Reetta Rytkönen ja tiimi, Riveria
  • Matias Huhtilainen ja tiimi, UEF
  • Sandra Sandar ja tiimi, UEF
  • Andrei Potekhin ja tiimi, Karelia + UEF
  • Manu Hirvonen ja tiimi, Riveria

Jatkorahoitusta myönnettiin seuraaville tiimeille:

  • Toasted, Riveria
  • Raffihaasteet, Karelia

Draft-haku järjestetään kolme kertaa vuodessa ja noin 20 uutta tiimiä saa joka vuosi rahoitusta tuote- tai palveluideoidensa testaamiseksi ja kehittämiseksi. Ohjelmaan hyväksytään tiimejä, joissa vähintään yksi jäsen on Karelia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston, Riverian tai Savonian opiskelija tai henkilökunnan edustaja.