Categories
Kuopio Pohjois-Savo

Hae mukaan Kuopion Draftiin!

Onko sinulla idea, jonka kantavuutta haluat testata ja tiimi viemässä sitä eteenpäin?

Draft –ohjelmasta on myös Kuopiossa mahdollista saada jopa 4000 € arvosta tukea yritysidean kehittämiseen ja testaamiseen. Liikeideakilpailu järjestetään Kuopiossa yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston ja Savon ammattiopiston kanssa. Kilpailu on tarkoitettu kaikille näiden oppilaitosten opiskelijoille ja henkilöstölle.

Kokoa oma tiimisi ja osallistu hakuun 27.9.2021 mennessä!
Riittää, että yksi tiimin jäsen edustaa jotakin edellä mainittua organisaatiota.

Ohjelmassa

  • toimitte tiimissä oman aikataulunne mukaan
  • voitte saada rahoitusta ideanne kehittämiseen ja testaukseen
  • apunanne ovat ammattitaitoiset Draft-asiantuntijat.

Näin haet Draft-ohjelmaan Kuopiossa:

Hakuajan päätyttyä saat tiedon siitä, onko tiimisi päässyt mukaan ohjelmaan.

  • Mukaan valituille järjestetään pitchauspäivä, jossa Draft-asiantuntijat sparraavat ja kommentoivat hakijoiden esityksiä.

Päivä toteutetaan kokonaan verkossa. Ohjeet valmistautumiseen ja etukäteismateriaalin toimittamiseen lähetetään hyvissä ajoin ennen pitchauspäivää.

Tarkemmat hakuohjeet löydät  täältä.

Ellet menesty tässä haussa, voit aina hakea mukaan ohjelmaan uudestaan! Draft-ohjelman haku on avoinna Kuopiossa 3-4 kertaa vuodessa. Ajoista ilmoitetaan näillä sivuilla – kannattaa pysyä kuulolla!

Kaikki hakuajat ovat avoinna sekä ensikertalaisille että jatkorahoitusta hakeville. Tiimi profiloituu ilmoittautumisvaiheessa joko ensivaiheen hakijaksi tai jatkorahoitusta hakevaksi tiimiksi.

Kuopiossa kannattaa muistaa myös Business Center Pohjois-Savon Havuja#!@%&!
–kiihdyttämökokonaisuus. Kiihdyttämön ensimmäisen vaiheen Bootcamp-ohjelmasta saa tiiviissä paketissa kiteytettyä tietoa ja työkaluja tiimityöhön, liikeideoiden synnyttämiseen sekä niiden kehittämiseen.