Invested-mobiilisovellus murtaa osakesijoittamisen ennakkoluuloja

Invested on pelillistetty mobiilisovellus osakemarkkinaan tutustumista varten. Sovelluksessa käyttäjä voi hankkia käytännön kokemusta osakesijoittamisesta, ilman oman pääoman panostusta. Sovelluksen useat pelilliset elementit tukevat oppimista ja tekevät siitä hauskaa yhdistämällä huvin ja hyödyn. Pyrimme projektimme avulla edistämään kansankapitalismia, demokratisoimaan osakesijoittamista, murtamaan ennakkoluuloja sekä tarjoamaan yksilölle paremmat lähtökohdat vaurastumiseen.

Pelillisyys hyötykäyttöön

Projekti sai alkunsa Antin ja Janin ajatuksenvaihdosta syksyllä 2020. Huomasimme, että nykypäivän megatrendejä, kuten pelillisyys ja mobiilisovellukset, ei hyödynnetä tarpeeksi erityisesti kotimaisella markkinalla osakesijoittamiseen opiskelussa ja tutustumisessa. Huomioiden kuinka tärkeä asia kansakapitalismin ja talousosaamisen kehittyminen on, halusimme hyödyntää uusimpia teknologiota ja trendejä asian edistämisessä.

Sovelluksen kehitystyö on edistynyt hyvin ja olemme löytäneet loistavia yhteistyöorganisaatioita projektiimme. Sovelluksen avoin demoversio on suunniteltu julkaistavaksi syyskuussa 2021 ja julkaistavan version suunniteltu julkaisu ajoittuu loppuvuoteen 2021 tai alkuvuoteen 2022. Tiimiimme kuuluu Antin (CEO) ja Janin (CFO) lisäksi kokenut teknologiapäällikkö, junioritason kehittäjä sekä lainopillinen neuvonantaja. Matkan varrella mukaan on liittynyt myös kolme kokenutta ja suuren profiilin startup- ja fintech-asiantuntijaa.

Draft-asiantuntijoilta arvokkaita vinkkejä

Olemme iloisia, että meidät valittiin mukaan Draft-ohjelmaan. Palkintorahan lisäksi Draft-ohjelma auttoi meitä löytämään projektiimme sopivia kontakteja, ja saamamme vinkit asiantuntijapaneelilta ovat olleet arvokkaita liiketoiminnan kehittämisessä. Tästä syystä aiommekin hakea jatkoa Draft-taipaleellemme myös seuraavassa haussa ja kannustamme kaikkia yrittämisen arvoisen idea omaavia tekemään saman!