UltraCaddie – paras pelikokemus puhtailla mailoilla

UltraCaddie on kuopiolainen, kahden opiskelijakaveruksen perustama palveluyritys. Tarjoamme golfmailojen ultraäänipuhdistuspalvelua nopeasti, vaivattomasti ja edullisesti.
Palvelumme saa lavat kiiltämään sekä antaa gripeille uuden elämän. Tehokkaalla pesulla pyrimme parantamaan asiakkaan pelikokemusta, lyöntituntumaa ja pidentämään grippien käyttöikää, mitkä ovatkin suurimmat tavoitteemme.

Olemme molemmat kolmannen vuoden opiskelijoita kansainvälisen konetekniikan linjalta, jossa erikoistumme tuotantotalouteen. Idea sai alkunsa 2020 syksyllä kun ideoimme aihetta, mitä tekisimme valmistustekniikan kurssilla. Olemme molemmat golffareita, ja olimme huomanneet ultraäänipesupalveluiden puutteen alueemme golfklubeilla. Tästä saimmekin nopeasti idean valmistaa itse ultraäänipesurin. Otimme tavoitteeksemme, että tarjoaisimme sillä pesupalvelua seuraavana kesänä alueemme golffareille. Ajattelimme, että emme voi hävitä tässä mitään, ja lähdimme rohkeasti kulkemaan eteenpäin tavoitettamme kohti.anaa

Positiivinen tuulahdus klubeille & rahanarvoista hyötyä asiakkaille

Projekti on kulkenut kaikkien odotusten mukaisesti ja pesutuloksemme ovat olleet loistavia. Olemme puhdistaneet omia mailojamme ahkerasti käytyämme harjoitusalueen ruoholla lyömässä, ja olemme jo itsekin jääneet palveluumme koukkuun. Toivomme, että meidän palvelumme toisi positiivisen tuulahduksen klubeille ja tarjoaisi rahanarvoista hyötyä ja iloa asiakkaillemme. Meillä on kaikki valmiina erinomaista ultraäänipesupalvelua varten. Odotamme innolla, että pääsemme tarjoamaan palveluamme. Olemmekin jo sopineet useita diilejä eri klubien kanssa.

Draft-rahoitus mahdollistanut lukuisia hankintoja

Draft-ohjelmasta olemme saaneet erittäin paljon tukea ja uusia ideoita palvelumme kehittämiseen. Kaiken tämän lisäksi saimme Draft-ohjelmasta 1000 euron rahoituksen. Tämän rahoituksen siivittämänä olemme onnistuneet tekemään lukuisia hankintoja täydellisen palvelun luomiseksi.

Haluammekin kiittää Teemu Ruohosta, Risto Räsästä ja Draft-ohjelmassa muita mukana olleita. Kiitos, että saimme jakaa tämän hienon kokemuksen kanssanne! Teidän ansiostanne olemme saaneet lisää virtaa tulevan yritystoimintamme kehittämiseen.

Kokemuksemme ovat olleet pelkästään positiivisia ja suosittelemme Draft-ohjelmaa lämpimästi jokaiselle yrittäjyydestä kiinnostuneille. Rohkeasti mukaan vaan!

Meistä lisää verkkosivuillamme osoitteessa: www.ultracaddie.fi

Kesällä löydätte meidät mm. Tarina-, Tahko- ja Ahmogolfista!

Jere & Elias
UltraCaddie NY