Unaku - yrittäjänmatka jatkuu

Unakun yrittäjänmatka jatkuu….

Opiskelijakaverit Aku ja Una hakivat ensimmäisen kerran mukaan Draft-ohjelmaan keväällä 2021. Tuolloin he pääsivät jatkamaan yrityksensä kehittämistä 1000 euron tuella. Jatkoa seurasi jo seuraavana syksynä, jolloin heille myönnettiin ohjelmasta 3000 euron jatkorahoitus.

Yrityksen yhteistyöverkostot ovat laajentuneet ja markkinointi on ottanut isoja askeleita eteen päin. Muun muassa yrityksen ilme ja sen mukaiset nettisivut alkavat olla jo esittelykunnossa.

”Kiirettä on pitänyt, mutta meininki meillä on ollut kohdillaan koko ajan. Etäpalaverit iltaisin ja viikonloppuisin ovat olleet tehokkaita ja välillä nauruntäyteistä yhteistyöaikaa. Ollaan huomattu, että meillä on yhteinen draivi ja työote, energiat kohtaa!”, toteavat yrittäjäystävykset.