Innostu ja opi kuvaamaan!

Suomen Kuvauskoulu Oy on kahden valokuvaamiseen sekä kouluttamiseen intohimoisesti suhtautuvan ammattivalokuvaajan, Tiina Haringin ja Susanna “Suski” Oksasen, yhdessä perustama yritys. Tiina on kuopiolainen valokuvaajamestari ja kouluttaja, jolla on vahva tausta muoto- ja mainoskuvaajana. Suski on helsinkiläinen valokuvaajamestari, opettaja ja kasvatustieteiden väitöskirjatutkija, joka sai ensimmäisenä suomalaisena drone-kuvaajana Euroopan kattojärjestön FEP:n myöntämän QEP-arvonimen.

Yrityksen visio ja oma opetussuunnitelma

Suomen Kuvauskoulun visiona on toimia kuvausalalla suunnannäyttäjänä ja kehittää yhdessä kouluttamisesta kiinnostuneiden kanssa oppimisen ja opettamisen tulevaisuuden menetelmiä. Yritys tarjoaa kuvauksen harrastajille, eri alojen yrittäjille sekä ammattivalokuvaajille live-koulutuksia ja kursseja verkossa. Myös tilauskurssit ja yksityisopetus kuuluvat valikoimaan.

Suomen Kuvauskoulun opetussuunnitelma perustuu yksilöllisen oppimisen menetelmään ja oivaltavaan oppimiseen. Ajatus kaiken taustalla on visuaalisen vuorovaikutuksen opettaminen yksilöllisesti itseohjautuvuusteoriaa soveltaen: motivaatio oppimiseen kumpuaa ihmisen sisältä ja hän kokee oppimisen mielekkääksi sekä kyvyilleen sopivaksi yhteisöllisessä ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Sähköinen e-oppimisalusta kaiken takana

Testattuamme useita erilaisia e-oppimisympäristöjä ja e-oppimisen hallintajärjestelmiä aloitimme yhteistyön Vuolearning Oy:n kanssa. Vuolearning Oy on suomalainen opetusteknologiaan erikoistunut ohjelmistoyritys, joka keskittyy ketterään ja helppokäyttöiseen verkko-oppimiseen ja osaamisen hallintaan. 

Sähköisen e-oppimisalustan avulla on mahdollista luoda monipuolista ja vuorovaikutteista sisältöä valokuvien, äänitiedostojen, videoiden ja monipuolisten tehtävien avulla. Lisäksi alusta toimii sähköisenä oppimateriaalikirjastona, jota kaikki kouluttajat voivat yhdessä käyttää ja kehittää.

Draft-rahoituksen avulla olemme saaneet otettua sähköisen e-oppimisalustan käyttöön sekä testattua erilaisia kurssi- ja tehtävätyyppejä. 


Lisätiedot:

Nettisivut: kuvauskoulu.fi

Seuraa meitä somessa: www.instagram.com/suomenkuvauskoulu.