Oneturva Oy: Matka turvallisempaan tulevaisuuteen

Tammikuussa 2023 Oneturva Oy otti merkittävän askeleen eteenpäin osallistumalla Draft rahoitusohjelmaan. Draft rahoitusohjelma on tunnettu siitä, että se tarjoaa rahoitusta ja tukea lupaaville yrityksille. Tavoitteenamme oli saada lähtölaukaus turvallisuusalan yritykselle ja tarjota innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat ja helpottavat yksilöitä ja yrityksiä selviytymään riskeistä ja niihin kuuluvista lakisääteisistä suunnitelmista helpommin.

Idean itämisen vaiheet

Yrityksen idea lähti tarpeista saada turvallisuusalan tuotteita ja palveluja helpommin käytettäviksi ja saataviksi. Tästä kehkeytyi liikeidea verkkopohjaisille tuotteille ja palveluille, joita voimme tarjota asiakkaille avaimet käteen palveluilla.

Turvallisuus ja laki: Kaksinkertainen turva

Turvallisuus ei rajoitu pelkästään riskienhallintaan ja hätätilanteiden varautumiseen. Se liittyy myös vahvasti lakiasioihin ja oikeuksiin. Siksi Oneturva Oy tarjoaa myös lakiasiantuntijuutta, joka täydentää sen omia turvallisuusratkaisuja. Oneturva voi auttaa asiakkaitaan esimerkiksi pelastussuunnitelmiin ja väestönsuojiin liittyvissä lainsäädännöllisissä vaatimuksissa sekä muissa turvallisuuteen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Ongelmanratkaisusta ideaksi

Lähdimme rohkeasti työstämään ajatustamme verkkopohjaisesta pelastussuunnitelmakonseptista eteenpäin ja hakemaan rahoitusta idealle Draft-yritysrahoituksesta. Pääsimme ensimmäiseen vaiheeseen, joka mahdollisti 1000 euron rahoituksen keväällä 2023. Halusimme sitten jatkaa mahdollisuutta Draftin jatkorahoitukseen, jossa oli mahdollisuus saada 3000 euroa yrityksen liikeidean kehittämiseen. Saimme sitten syksyllä 2023 myös jatkorahoituksen yrityksellemme ja näin yrityksemme pääsi kehittämään ja suunnittelemaan yrityksen mainontaa sekä muita konsepteja Draft rahoituksen avulla. Yrityksen kehittäminen on sujunut suotuisasti ja Oneturva Oy:lle myönnettiin lokakuussa avainliput palveluille ja myös verkkokaupalle.

Katse tulevaisuuteen

Oneturva Oy:n perustaminen ei ollut pelkästään yrityksen synnyttämistä, vaan myös sitoutumista parempaan tulevaisuuteen. Yritys jatkaa matkaansa kohti turvallisempaa huomista, ja sen tarina voi inspiroida myös muita unelmoimaan ja rakentamaan omia menestystarinoita.

Irma Komulainen

Aija-Marita Näsänen

Oneturva.fi