Tarinat – lue osallistuneiden tiimien tarinoita

Draft-ohjelmaan pääsee vuosittain mukaan noin 20 – 25 tiimiä. Tämä on 50 % hakijoista. Yritysideoiden ja hakijoiden kirjo on ollut suuri. Tutustumalla tiimien tarinoihin vuosien varrelta voit löytää innoitusta ja oppia.

Suosittelemme seuraavia tarinoita:

Tarina uudenlaisen tekstiilituotteen synnystä

Routa Gaming – joensuulaista e-urheilua vastuullisesti

Juuriska Oy – Taidokasta gluteenitonta ja vegaanista leivontaa Siskokset Sanna ja Päivi perustivat leipomon kokopäivätyön ohessa.

Bettina & Jaakob – Vinkkejä ammattimaiseen somevaikuttamiseen Pohjois-Karjalan  suosituimmat nuoret somevaikuttajat ottavat  seuraavia askeleita kokopäiväisiksi media-ammattilaisiksi.

Care Care Oy – Innovatiiviset potilassiirron apuvälineet syntyivät tiimityöllä ja pitkän työuran tuomalla kokemuksella Annelin 30 vuoden kokemus terveydenhuollosta ja fysioterapiatyöstä ovat poikineet jo useamman innovaation suomalaisten sairaaloiden arkeen.

Toasted – lapsuuden ystävät grillaavat herkullisia toasteja Eino ja Samuli tekevät toasteja tosissaan. Esimerkillistä tarinassa on jatkuva tuotteiden ja liiketoimintamallin testaaminen sekä monipuoliset tavat hankkia yrittämiseen rahoitusta.

Kaas Graphics – Vakityöstä yrittäjäksi Työssä syntynyt ammattitaito sekä rakas harrastus muuttuivat liiketoiminnaksi.

 

Löydät loput tarinat-sivustoltamme. Lue tarkemmin Draft-ohjelmasta info-sivulta. Ohjeet seuraavasta hausta kerrotaan hakuohjeet sivustolla: Joensuu, Kuopio.